Corana Virüs ile mücadele

Gökçebey Belediyesi de koronavirüsüne karşı önlemler en üst seviyeye çıkartıldı...

Gökçebey Belediyesi Zabıta Komiserliği ve Veteriner Hekimlik birimleri tarafından  Hükümet  Konağı,İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği binaları ve araçları Corona virüsüne karşı ilaçlama yaptı.

Özel kıyafetli personeller tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarında kamu binalarında iç mekanları, bürolar, araçlar ve tüm ortak kullanım alanları etkili solüsyonlarla dezenfekte edildi.

Başkan Öztürk, “Corona virüse karşı önlemleri artırdık.Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları toplu alanalar,kamu kurumlarında bulaşıcı hastalıklara karşı programlı olarak dezenfeksiyon çalışması yapıyoruz. Yaptığımız ilaç, hem olası virüse karşı öldürücü, hem de bir süre koruma sağlıyor. Biz virüse karşı elimizden geleni yapıyoruz.Halkımızda  kalabalık ortamlardan kaçınmaya ve hijyen konusunda en üst seviye de hassasiyet göstermeleri gerekir ” dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #coranavirüs

• Fotoğraf Galerisi