Belediye Ekipleri Çukur Mahallesinde Kanal Açma Çalışmalarını Sürdürüyor

Gökçebey Belediyesi Ekipler Çukur Mahallesinde Kanal Açma Çalışmalarını Sürdürüyor

Belediye ekipleri su kanalı çalışması başlattı

Gökçebey Belediyesi yoğun yağan yağışlar sonucunda Çukur mahallesi Orta Ada Mevkiinde oluşan su baskınına karşı sahada nöbet tutan Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerimiz, su taşkınları sonrası biriken suyun tahliyesini edilebilmesi için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor.

İş makinelerinin çalışmalarını hızlandırıldığı Çukur Mahallesinde, suların taşmasına neden olmaması için ekipler, taş, kum, moloz ve ağaç dallarını da kaldırarak kanal açma çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Çukur Mahallesinde yağmur suyu kanal hatları yapımı yapılırken, diğer taraftan ilçede hasar gören mazgalları onararak temizliğini yaptı. Belediyemiz ekipleri ilçemizde değişik noktalardaki çalışmalarını ise aralıksız sürdürüyor.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #SuBaskını

• Fotoğraf Galerisi