BELEDİYE BAŞKANIMIZ VEDAT ÖZTÜRK BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk hükümet konağı önünde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

İlçemiz protokol üyelerinin katılımıyla, bayramlaşma töreni Kurban Bayramının 2. Günü Hükümet Konağı önünde korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.

Düzenlenen bayramlaşma törenine Gökçebey Kaymakam Vekili Sayın Ümit Altay, Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Satılmış Aydemir, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sayın Oktay Albuz, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Cengiz Kaya, İlçe Emniyet Amiri Sayın Mevlüt Karakuş, Daire amirleri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Sayın Hasan Tülübaş, CHP ile Başkanı Sayın Murat Merdivan, Şoförler Odası Başkanı Sayın Kadir Başlı , muhtarlar ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi

• Fotoğraf Galerisi