BELEDİYE BAŞKANI VEDAT ÖZTÜRK İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİNDE DİVAN BAŞKANI OLDU

Tek aday olan Ismail Demirbaş oy çokluğu ile İYİ Parti Gökçebey ilçe Başkanı seçilmiştir.

İYİ Parti Gökçebey 2. Olağan İlçe Kongresi yapıldı

Belediye Başkanımız , 08.02.2020 Cumartesi  günü saat 11.00'de Sultan Cafe’ de gerçekleştirilen İYİ Parti Gökçebey 2. Olağan İlçe kongresine katılarak kongrede Divan Başkanlığı yaptı.

Kongreye İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı  Yavuz Erkmen, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Mustafa Adil Özkan, İl Sekreteri Dilay Küçük, Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, Ereğli İlçe Başkanı  Op.Dr. Evrim Balbaloğlu, Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan, Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Kilimli İlçe Başkanı Sinan Poyraz, Çaycuma İlçe Başkanı  Sabahattin Durmuşoğlu, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakçı,  Disiplin kurulu Başkanı Asım Tazegül, İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Şenol Karademir, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Murat Merdivan, CHP Zonguldak il Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübaş, burcuma eski Belediye Başkanı İlker Karaoğlu, Zonguldak İYİ Parti Gençlik Politikaları Çağrı Aydın, Zonguldak İYİ Parti Basın Politikaları Berk Pak,Zonguldak İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Sonay Şentürk, Merkez İlçe Seçimden Sorumlu Yaşar Cebeci, İl Başkan Yardımcıları, İl Yöneticileri, İlçe Başkan be Yöneticileri,Esnaf Odası Başkanı Ali Çetin ve çok sayıda partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu.Divan Başkanlığını Başkanımız Vedat Öztürk, Dilay Küçük, Murat Yılmaz ve Harika Etcibaşı seçildi.

Divan oluşturulduktan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’ in mesajı okundu.Ardından eski valimiz İl Başakını Yavuz Erkmen, Mustafa Arat, Başkanımız Vedat Öztürk  konuşmalarını yaptılar.

Faaliyet raporu ve Mali raporun okunması ile İlçe Başkan adayı İsmail Demirbaş ve yönetimdeki isimlerin okunmasıyla seçim başlatıldı.

İYİ Parti Gökçebey ilçe teşkilat kurucularından eski ilçe başkanı Satılmış Aydemir ve Ragıp Bayraktar tebriklerini ilettiler.

Başkan Öztürk, İsmail Demirbaş’ ı ve yönetimdeki üyeleri tebrik ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #İYİPARTİ #kongre