Belediye Başkanı Vedat Öztürk 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk, mesajında;Dünyanın en kutsal mesleklerinden birini icra eden öğretmenlerimizin bilgi toplumu olabilme yolunda üstlendikleri rol son derece önemlidir. Ülkemizin gelişim, değişim, dönüşüm ve kalkınmayı gerçekleştirerek gelecekle ilgili hedeflerine ulaşmasında en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir.Üstün sorumluluk, vatan ve millet sevgisiyle dolu olan öğretmenlerimiz yurdumuzun dört bir yanında azim ve kararlılıkla değerlerine sahip çıkan gençlerin yetişmesinde en büyük pay sahibidirler. Ayakları yere basan, ilim, irfan sahibi nesillerin yetişmesi değerli öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Yaptıkları bu mukaddes görevde, vermiş oldukları mücadeleleri ile değerli öğretmenlerimiz için ne yapılsa her zaman azdır.
Değerli öğretmenlerimizin, çocuklarımızı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün, 'Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' sözünden yola çıkarak O'nun izinde milli değerlerimize sahip çıkan, bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyan, tarihiyle övünen, kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğinize yürekten inanıyorum.
                Bu vesileyle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere merhum öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar en içten sevgi ve saygılarımı sunarım’’ ifadesini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi  #gökçebey #24Kasım #öğretmenlergünü