BAŞKAN ÖZTÜRK PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk,cuma günleri kurulan ilçe pazarını gezerek, pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Öztürk, bu kez esnafın ve vatandaşın taleplerini yerinde dinledi. Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların ve esnafın sorunlarını yakından takip eden Başkan Öztürk; pazarcı esnafının ve vatandaşların daha iyi şartlarda alış veriş yapabilmesi için, belediye olarak, her türlü tedbiri alacaklarını ve gereken hizmetleri sunacaklarını belirtti.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Öztürk, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar,  kendilerini ziyaret etmesi ve Gökçebey’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #BelediyeBaşkanı #gökçebey #iyigökbeyiçin #pazar #esnaf

• Fotoğraf Galerisi