BAŞKAN ÖZTÜRK GÖKÇEBEY ATATÜRK İLKOKULU NDA

Okul Müdürü Erdal Satuk tarafından karşılanan Başkan Öztürk, okulun genel durumu hakkında bilgi alarak, okulda görev yapan öğretmenlerle sohbet etti.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Atatürk İlkokulu' nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Öztürk '' Okul ziyaretlerinde hem öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet edip belediyemizden isteklerini yerinde dinleme fırsatı yakalıyoruz. Belediyemiz imkanlarımız ölçüsünde bütün okullara yardım etmeye çalışıyoruz.Her zaman okulların hizmetinde ve yanındayız'' dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #GökçebeyAtatürkİlkokul

• Fotoğraf Galerisi