Başkan Öztürk başarılar diledi

Başkan Öztürk, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

Başkan Öztürk, “Eğitim’in önemini her geçen gün arttırdığı şu günlerde çocuklarımızın donanımlarını arttırmak için önemli olan Üniversite tahsili çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Öğrencilerimiz okullarından uzak kaldıkları bu zor zamanlarda, emek ve fedakarlık göstererek sınava hazırlandılar. İnanıyorum ki emeklerinin karşılıklarını alacaklardır.Sınava büyük bir özveriyle hazırlanan değerli öğrencilerimizin sınav heyecanını paylaşıyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum ” dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #YKS #Başarılar