Başkan Öztürk Babalar Gününü Kutladı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Öztürk ; ‘’ Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailenin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata hazırlanmasında hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızı ne kadar ansak azdır. Bizlere adaleti, merhameti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu öğreten babalarımız, aileleri için her zorluğa göğüs gerer ve her zaman ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğundan önce tutar.

Evlatlarına, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz.Bende iki çocuk babası olarak baba olmanın gurunu ve mutluluğunu yaşadığım için şükrederim. Bizlerden desteğini eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün değil her gün bilmeliyiz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

Her an ve her yerde ailesi için fedakar ve cefakarca sorumluluğunu yerine getiren, ailesi ve çocukları için yeri geldiğinde kendi hayatından fedakarlık yapan ve çoğu zaman karşılaştığı birçok zorluğa göğüs geldiğinde bile bunu ailesine yansıtmayan tüm babaların ve bu yıl ilk kez babalar gününü kutlayan oğlum Hakan  Öztürk’ ün bu anlamlı gününü tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere bu vatan için can veren tüm babaları rahmetle anıyor, evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutluyorum " dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #BabalarGünüKutluOlsun