Başkan Öztürk 2.Olağan Zonguldak İYİ Parti kongresinde

Başkan Öztürk Gökçebey İyi Parti İlçe Başkanın İsmail Demirbaş ve yönetim üyeleri Zonguldak 2.Olağan İYİ Parti kongresine katıldı

Gökçebey Belediye Başkanınız Vedat Öztürk İYİ Parti 2.Olağan Zonguldak İl Kongresine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmalarının ardından  divan oluşturuldu.

Alaborina Restoran' da yapılan kongreye, Genel İdare Kurulu üyeleri Rıdvan Us ,Hasan Toptaş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, Gökçebey ilçe Başkanı İsmail Demirbaş ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Öztürk;” Partimiz kurulduğu günden itibaren sizlerle beraber yolda yürüyor olmanın memnuniyeti ile şükranlarımı sunuyorum. İYİ Parti Belediye Başkanı olarak hiç kimseyi ayrıştırmadan vatandaşımıza hizmet ettik, etmeyede devam edeceğiz.En büyük gücümüz siz partililerin manevi desteğidir” diyerek 2. Olağan Zonguldak il Kongresinin başarılı ve verimli geçmesini diliyorum" dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #İYİ Parti