Başkan Öztürk 19 Mayıs Çelenk Sunma Töreninde

Başkan Öztürk, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak, İlçemiz Cumhurriyet Meydanında düzenlenen çelenk koyma törenine, Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Emniyet Amiri Tuncay Alıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaç,İlçe Spor Müdürü İsmail Kesgin ve Siyasi Parti üyeleri katıldı.

Covid-19 pandemi ve sokağa çıkma yasağı nedeni ile çelenk koyma törenine katılım sınırlandırıldı.

Program kapsamında ilçe Spor Müdürü İsmail Kesgin tarafından Atatürk anıtına çelenk sunumu sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla program son buldu.

• Fotoğraf Galerisi