Başkan Öztürk 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında ; "Tarihe yön veren en önemli günlerden biri olan 19 Mayıs, Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Milli Mücadele'yi kazanması yolundaki ilk adımdır. Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Büyük Önder Atatürk’ün, her şeyden önce ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan etmesi, Türk Gençliğine olan inancını ve güvenini göstermektedir. Türk Gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ata’sının emaneti, Cumhuriyetine sahip çıkacak, O’nun gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık düzeyinin aşılması için üstüne düşen görevi yerine getirecektir.
Biz yerel yöneticiler olarak, en doğru yatırımın insana ve gençlere yapılan yatırım olarak görüyor ve faaliyetlerimizi bu doğrultuda sürdürmekteyiz. Gençlerimizin barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirmek en büyük emelimizdir. Hedefimiz kendi evlatlarımızla birlikte dünyanın bütün gençleri için huzur, refah ve güven içinde yaşayacakları bir gelecek inşa etmektir. Bu günü gençlik bayramı olarak kutluyor olmamız, milletçe gençlere verdiğimiz değeri ve duyduğumuz güveni en güzel şekilde göstermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ nın 101’ inci yıl dönümünde tüm gençlerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, Milli Mücadele'mizin eşsiz kahramanlarını ve geçmişten günümüze kadar bu vatan ve bayrak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum ” dedi.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #19MayısAtatürküAnmaveGençlikBayramı