3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Belediye Başkanı Vedat Öztürk 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk ‘’ Engelin bedenlerde olmadığının en büyük kanıtı ise eğitim, bilim, sanat ve spor dallarında birçok başarı elde ederek özgür ruhlarıyla bizleri gururlandırmaya devam eden engelli kardeşlerimizdir. Bizler de onların bu başarılarından övünç duyuyor, onların refahı, mutluluğu ve yaşam kaliteleri için yaptığımız çalışmalar ile tüm engelleri yıkmaya devam ediyoruz. Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. O grup içerisine hepimiz girebiliriz. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkündür.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür diliyor ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Bugünün ihtiyacı olan herkeste umut, farkındalık ve duyarlılık yaratmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #3AralıkDünyaEngellilerGünü