DOĞALGAZ İLÇEMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, önümüzde ki günlerde yapılacak olan doğalgaz hattı için belediye meclis odasında toplantı yaptı.

Zonguldak şubesi Akmercan Batıkar Doğalgaz Yapım Şefi Sadık Taybılıoğlu ve Harita Şefi Serdar Dal’ ın katıldığı görüşmede, Belediye Başkanımız Vedat Öztürk ve ekibi, imar planına göre hazırlanmış oldukları, yapılması planlanan ve eksik kalan yerler görüşülerek tespit edildi.

Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, yaptığı açıklmada; ‘’ İlçemize hayırlı olsun. Akmercan Doğalgaz Yapım ile 2015 yılından bugüne kadar 52 km yatırım yaptık. Yaptığımız görüşmelerde İlçemizde sokak ve caddelerinde bayramdan sonraki iki hafta içinde iş plan doğrultusunda 7 km doğalgaz hattı döşenmesi için eksik kalan yerler görüşülerek tespit ettik.İlçemize tekrar hayırlı olsun ‘ifadelerini kullandı.

#VedatÖztürk #GökçebeyBelediyesi #AkmercanBatıkarDoğalgaz

• Fotoğraf Galerisi